Տուր Կոնյակի գործարան

Կենտրոն, Երևան

Հայկական կոնյակագործության

Հայկական կոնյակագործության սկիզբը դրվել է 1887 թվականին վաճառական և բարեգործ Ներսես Թաիրյանի կողմից, ով առաջին անգամ իր գործարանում ներդրեց սպիրտի թորման դասական ֆրանսիական տեխնոլոգիան:Այս քայլին նրան ոգեշնչել է իր զարմիկը՝ Վասիլի Թաիրովը. փորձառու գինեգործ և գիտնական: Ով, եթե ոչ նա կարող էր գնահատել բնության շռայլ նվերը՝ Արարատյան դաշտի եզակի պայմաններն ու տեղական խաղողի բարձր որակը:

+374 77 206 888
bangi_tour@mail.ru
Մինչև 3 անձ 1 անձ 7000 Դրամ
4-7 անձ 1 անձ 6500 Դրամ
8-18 անձ 1 անձ 6000 Դրամ

Օր 1

Բանգի տուր ընկերությունն առաջարկում է մասնակցել էքսկուրսիայի Երեւանի կոնյակի գործարանում, որի ընթացքում դուք

  • կլինեք գործարանի թանգարանում եւ կծանոթանաք կոնյակի լեգենդին, կտեսնեք հնագույն հայկական տակառները, կիմանաք ինչպիսին են եղել հայկական կոնյակները 100-120 տարի առաջ, ովքեր են խմել հայկական կոնյակ, ինչ մեդալներ են զարդարում ԱՐԱՐԱՏ լեգենդը:
  • կշրջեք հնեցման արտադրամասում եւ կտեսնեք, թե ինչպես են պահպանվում կոնյակները, կիմանաք թե ովքեր ունեն իրենց անվանական տակառները եւ կվայելեք արտադրամասի անկրկնելի բույրը:
  • համտեսի սրահում կանցկացնեք անմոռանալի ժամանակ` վայելելով նրբահամ կոնյակներ:

Պատվիրել

Միացեք Մեզ Հիմա

Մենք լավագույնն եք

«Բանգի Տուր» տուրիստական ընկերությունը հիմնադրվել է 2014 թվականին և կարճ ժամանակ անց հասցրել է դառնալ ՀՀ զբոսաշրջության բնագավառի առաջատար տուրիստական օպերատորներից մեկը։

Ձեր նամակն հաջողությամբ ուղարկված է