Հայկական կոնյակագործության
Հայկական կոնյակագործության սկիզբը դրվել է 1887 թվականին վաճառական և բարեգործ Ներսես Թաիրյանի կողմից, ով առաջին անգամ իր գործարանում ներդրեց սպիրտի թորման դասական ֆրանսիական տեխնոլոգիան:Այս քայլին նրան ոգեշնչել է իր զարմիկը՝ Վասիլի Թաիրովը. փորձառու գինեգործ և գիտնական: Ով, եթե ոչ նա կարող էր գնահատել բնության շռայլ նվերը՝ Արարատյան դաշտի եզակի պայմաններն ու տեղական խաղողի բարձր որակը:
Մինչև 3 անձ | 1 անձ | 7000 Դրամ |
4-7 անձ | 1 անձ | 6500 Դրամ |
8-18 անձ | 1 անձ | 6000 Դրամ |
Օր 1
Բանգի տուր ընկերությունն առաջարկում է մասնակցել էքսկուրսիայի Երեւանի կոնյակի գործարանում, որի ընթացքում դուք
«Բանգի Տուր» տուրիստական ընկերությունը հիմնադրվել է 2014 թվականին և կարճ ժամանակ անց հասցրել է դառնալ ՀՀ զբոսաշրջության բնագավառի առաջատար տուրիստական օպերատորներից մեկը։